Don Rosa på bokmässan i Göteborg

Mats Nilsson mats.nilsson at sth.kth.se
Ons Sep 14 11:24:03 CEST 2011


                         Hej!

Som många av er redan vet kommer Don Rosa att vara gäst på Bokmässan i Göteborg den 22-25 september 2011. Han kommer att medverka i två samtal under söndagen:
Dels kommer NAFS(k):s förra ordförande Åsa Warmqvist att intervjua honom
http://www.bok-bibliotek.se/sv/program/program-2011/?eventid=6954
och dels kommer Fredrik Strömberg från SeF att leda ett samtal:
http://www.bok-bibliotek.se/sv/program/program-2011/?eventid=5159
Dessutom kommer Don förmodligen att sitta vid Egmonts monter under söndagen.

Åsa kommer att skriva en artikel i NAFS(k)uriren efter intervjun och hon är därför väldigt angelägen att höra vilka frågor ni är intresserade av att få svar på. Har du några förslag på frågor du vill att hon ställer så maila dem till Åsa på adressen asa.warnqvist at littvet.su.se<mailto:asa.warnqvist at littvet.su.se> senast den 18 september.

Utöver mässprogrammet så kommer NAFS(k) att bjuda Don på restaurangmiddag under fredagskvällen den 23/9 (vid 19-tiden). På denna middag är alla medlemmar i NAFS(k) välkomna att deltaga. Övriga ankister är välkomna i mån av plats. Under middagen kommer vi även att hålla ett Don Rosa-quiz. Vi vill dock påpeka att under middagen ska  Don få vara ledig och kommer inte att rita teckningar, signera böcker eller sådant utan bara umgås med personer med samma brinnande ankintresse som han har.

Meddela om du vill delta i middagen genom att skicka ett mail till kansli at nafsk.se<mailto:kansli at nafsk.se> senast måndag 19/9 så hör vi sedan av oss med besked om var och när middagen äger rum. Även icke-medlemmar kan alltså anmäla sig och vi meddelar dem på tisdagen den 20/9 om det finns plats (alternativt kan man förstås skicka in en medlemsansökan först!).

Hoppas få se er i Göteborg!

Ankhälsningar
/Mats Nilsson, Ordförande NAFS(k)

-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: <http://nafsk.se/pipermail/ankism/attachments/20110914/79b62c99/attachment.html>


More information about the Ankism mailing list