SV: Kommande möten/aktiviteter

Mats Nilsson mats.nilsson at sth.kth.se
Mon Okt 5 17:33:23 CEST 2015


                       Hej igen!

Några har ställt den ytterst relevanta frågan om vilken adress det är till Åttingen. Svaret på detta och en vägbeskrivning finns här (notera dock att det numera är buss 54, inte 40) som leder dit):
http://www.nafsk.se/platser/attingen.html

Ankhälsningar
/Mats N


Från: Mats Nilsson
Skickat: den 1 oktober 2015 10:50
Till: 'ankism at nafsk.se'
Ämne: Kommande möten/aktiviteter

                 Hej!

Det har varit en del diskussioner om lämpligast dag och lokal för NAFS(k):s höstmöte, men nu har vi kommit fram till att det blir den gamla vanliga (dock nyrenoverade!) lokalen Åttingen på Reimersholme och datumet blir den 24 oktober (starttiden blir naturligtvis 13.13). Om filmen "Insidan ut" fortfarande finns på repertoaren vid detta datum tänkte vi även försöka återuppliva en gamma tradition - att gemensamt gå på bio efter mötet (föreställningen vid 19-tiden).

För att kompensera för att denna info kommer så sent kan vi även vara väldigt tidigt ute och meddela att årsmötet 2016 kommer att hållas den 23 april, samma lokal och starttid som höstmötet. Kom dit och hör om alla aktiviteter som planeras för att fira föreningens 40-årsjubileum!

Vad gäller hur man tar sig till mötet så är det antingen tunnelbana till Hornstull och en kortare promenad eller buss som gäller. I Stockholm har under sommaren en mängd bussar fått nya nummer och sträckningar och där har man tagit hänsyn till våra inresande ankisters behov. Numera finns nämligen buss 54 som går direkt från centralstationen (övre utgången mot Klarabergsviadukten) till Reimersholme. Den gamla buss 66 finns oförändrad kvar.

Ytterligare en aktivitet vi vill pusha för är seriekunskapstävlingen Comiquiz som går av stapeln den 21 november. Är du intresserad av att vara med i vårt lag och försvara NAFS(k):s färger så maila till kansli at nafsk.se<mailto:kansli at nafsk.se>, så hör vi av oss om vilken plats det blir.

Alla nuvarande och blivande kollusorer är välkomna!

Ankhälsningar
/Mats Nilsson, Ordförande
-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: <http://nafsk.se/pipermail/ankism/attachments/20151005/e987a961/attachment.html>


More information about the Ankism mailing list