Gyllene vas?

Johan Groth johan.groth at gogab.se
Tors Mars 8 11:10:35 CET 2018


Det föreligger inte någon sammanblandning med serien om de vises sten? Där finns ett skrotupplag och om än inte en guldvas så en guldcykel m.m. Det blir ju lite bråk också när knattarna och Kosingberg dyker upp ...

> 8 mars 2018 kl. 10:03 skrev Stefan Diös <pyas at tele2.se>:
> 
> 
> Jag fick nedanstående fråga för ganska länge sen, men bättre sent än aldrig. Jag tyckte att handlingen lät bekant och jag har letat lite grann, men inte lyckats hitta serien i fråga. Är det någon här på listan som kan hjälpa den sökande läsaren?
> 
> 
> "Är det nån av er som vet namnet på den där serien där Kalle och Joakim får tag på en gyllene vas eller nåt liknande på ett skrotupplag, och som slutar med att vasen blir stulen av Björnligan och Joakim beskyller Kalle för det? Jag gissar att den här serien är från kanske 70-talet, och den slutade med att Kalle och Joakim bråkade och någon sa till dem att lugna ned sig. Jag har alltid undrat vem det var som sa till dem - jag gissar att det var ägaren till skrotupplaget (tror att han hette "Skrot-Jocke" eller nåt i den stilen) men jag är definitivt inte säker."
> 
> 
> S Diös
> 
> 
> ---
> This email has been checked for viruses by AVG.
> http://www.avg.com
> 
> _______________________________________________
> https://lists.nafsk.se/mailman/listinfo/ankism



More information about the Ankism mailing list